Kaleo: FIV+

Eind december vertrok onze vriend naar het Brusselse. De kennismaking ging wonderbaarlijk vlot, en ook zijn drolletjes gingen netjes in de bak. Er kwamen wel wat grommels te boven toen Leo het defecte staartje van Billie als teken van agressie begon te zien, en Billie door kreeg dat hij nu ook zijn grote bed zou moeten gaan delen. Maar met een langzamen introductie, engelengeduld van de nieuwe mams en paps, en veel afleiding tijdens de momentjes waarop Leo weer eens de foute interpretatie gaf aan Billie's staart, vinden de twee heren het nu best gezellig samen.

Het zal nog wel eventjes duren voor de laatste grommels weg zijn, maar het is beslist: Leo blijft! En zie je al hoe onze heren dat gevierd hebben? Juist! Samen de zetel bezetten! Niet flauw doen hé, het personeel kan toch wel op het tapijt zeker.

Dus lieve Leo: gedraag je aub! Je hebt echt een prachtige mams en paps getroffen, die je nemen zoals je bent: lief, gek, maar met streken. Dus wees aub lief voor je nieuwe maatje en je personeel. Hier mag je voor de rest van je leventje blijven, dus geen "laat mij niet alleen" drolletjes meer, afgesproken?!
©2019 VZW OSCAR.

Search