Mathie: FIV+

Dag allemaal,

Mijn naam is Mathie! Die kreeg ik van mijn meters, lief hé!
In het begin, toen ik pas in de opvang woonde, was ik bang van de andere poesjes, bang van handjes, bang van licht en bang van donker. Maar ondertussen ben ik opengebloeid tot een enorm zorgzame schaduw. Ik blijf steeds bij mammie in de buurt, zodat ze me snel tussendoor kan strelen als ze even tijd heeft. En als ze 's avonds na het werken in de zetel ploft, dan friemel ik tot ik er wel ergens bij pas. Ik hou ook van handjes vasthouden, lekker op je buik liggen, dutjes doen bij jou in de buurt en je overal naartoe volgen.

Mammie zegt dat ik niet zomaar meer een eigen thuisje zal vinden en dat ik dan misschien altijd hier moet wonen, maar ik wil het toch proberen. Aan elk nadeel zit een voordeel, toch?!
Dus om maar even eerlijk en volledig te zijn: ik ben FIV+ (maar dat deert me niet en jij kan het niet krijgen!), daardoor mag ik niet vrij buiten (wil ik ook niet, lekker dichtbij jou wil ik zijn!). Ik heb zo vaak oorontstekingen gehad toen niemand voor me zorgde dat mijn oortjes er wat gek uitzien (en dan?! ik heb geen mooie oren nodig om lief te zijn?). Ah ja, ik ben ook al 16 jaar (geschat), dus de kans dat ik nog 10 jaar mee zal gaan is klein (MAAR ik beloof je dat ik elke dag zó lief zal zijn dat alle dagen voor het driedubbele tellen!).
Kijk jij door mijn leeftijd heen? Apprecieer je mijn eerlijkheid en lieve zachte karakter? Dan zou ik dolgraag mijn laatste jaren bij jou doorbrengen. Kom je een keertje kennismaken?
img_20190615_001930570.jpg
img_20190704_153558997.jpg
©2019 VZW OSCAR.

Search