Rikkie: FIV+

Hallo mensen,

Mijn naam is Rikkie. Ik ben een grote stoere sterke kater!

Toen mammie een berichtje kreeg over een grote kater (ikke!) die er niet zo goed uit zag, zag ze mijn koppie en wou ze gelijk helpen. Ik mocht bij vzw oscar komen wonen, als de mijnheer en mevrouw van de grote tuin me zouden vangen. Mammie die dacht "goh zo'n grote kater, die zal wel gevaarlijk zijn, ik zal maar een vangkooi meegeven". Maar ik bén toch helemaal niet gevaarlijk!

Zo'n vangkooi vond ik maar een raar ding. Ik bleef wel lekker gewoon in het zonnetje liggen. Als mammie wilde dat ik bij haar zou komen wonen, dan zou ze me maar moeten komen ophalen. Show me some love, please!

En ik had het nog maar net gedacht, of mammie stond daar! In een leuk shortje kwam ze naar me toe, en ik dacht "nou nou". Ik was zo onder de indruk dat ik me liet strelen en strelen en strelen. En voor ik het doorhad, greep ze me bij mijn nekvel en stopte ze me in een reismand. Het was wel een hele grote reismand, maar toch vond ik dat helemaal niet fijn. Ik hou niet van kleine ruimtes, ik wil gewoon lekker open, groot, samen!

Een paar dagen later werd er bloed geprikt en werden mijn balletjes gestolen. Ze zeiden dat ik helaas FIV+ was, maar ik vond dat niet zo helaas want dat betekende dat ik niet terug naar buiten hoefde! Het buitenleven was echt neits voor mij. Dus ik maakte een vreugdedansje, gaf mammie pardoes een kusje en nestelde me lekker. Eindelijk! Gered!
©2019 VZW OSCAR.

Search