Thijs: FIV+

Wie biedt Thijsje een thuisje?

Hallo hallo hallo,
Mijn naam is mijnheer Thijs. Mammie noemt me altijd Thijs*je*, alsof ik nog een mini-baby ben! Dat bén ik niet hé! Dus opdat ze dat nu ook eens in haar oren en ogen zou knopen, lig ik voortaan zo in de zetel: hélemaal uitgestrekt. En als ze dan nog zegt "ooooh Thijsje", dan rek ik mijn armen en teentjes nóg wat verder uit! Verdorie toch!

Dus: ik ben op zoek naar een eigen stekje. Ergens waar ze me behandelen als grote stoere vent. Ergens waar ik niet buiten kan, want dat mag niet meer (ik ben FIV+) en ergens waar ik de baas mag spelen. Het liefste zou ik ergens enige kater zijn. Ik maak geen ruzie, behalve als een ander meer aandacht krijgt. Ikke ben hier de stoerste, capiche?!

Ik ben al geen klein kitten meer (dat had je ondertussen toch wel begrepen hé?!), maar ik ben nog altijd even mooi en zacht als zo'n mini pluisje. Ik haal geen kattenkwaad uit, en ik hou je huis vrij van speelgoedmuisjes en boze bromvliegen! En in ruil wil ik gewoon wat dicht bij je liggen, dicht tegen je aan. Goeie deal, toch?

Ter info: Thijsje verblijft bij ons in Herentals. Hij is geschat op 8-10 jaar. Hij mag owv FIV niet vrij buiten, maar dat deert hem niet zolang hij speelgoed krijgt om te vangen. Hij kan zo ongelofelijk lief zijn, maar deelt de aandacht niet graag. Nu hij genezen is (hij was niesziek bij aankomst) krijgt hij het op zijn heupen van de drukte hier.
Interesse? Contacteer ons via facebook of op info@vzwoscar.com!
img_20190416_173838830.jpg
img_20190617_205503082.jpg
©2019 VZW OSCAR.

Search