VZW OSCAR staat in voor de opvang van de katjes die het in grotere asielen moeilijk hebben. Denk maar aan de senioren, de junioren, de FIVjes, katjes die moeten revalideren, de palliatieve katjes en noem maar op. Dit zijn katjes die doorgaans best lang in opvang verblijven, en regelmatig zwaardere medische kosten hebben.

Jij kan ons helpen om een deel van de hoog oplopende kosten te helpen dragen via peter/meter-schap!
PS: precies omwille van die hoge kosten die we per katje maken, accepteren we meerdere m(/p)eters per katje.

Hoe word je nu meter/peter?
1. Je kijkt eens tussen de katjes die momenteel in opvang zitten. Spreekt er eentje je extra aan? Dan kan jij zijn/haar m(/p)eter worden. Vind je alle katjes even lief, dan kan je ook m(/p)eter worden van VZW OSCAR, en zo het katje steunen dat het op dat moment het meest nodig heeft.
2. Je schrijft maandelijks een vrije m(/p)eter-bijdrage over op onze vzw-rekening (BE97001825253949).
3. Na je eerste bijdrage stuur je even een berichtje, zodat wij aan jouw m(/p)etekindje kunnen vertellen dat ze er een super-supporter bij hebben! Geloof me, m(/p)eters maken een énorm verschil!

PS: omdat je niets anders dan een eervolle vermelding in ruil krijgt, komt je m(/p)eterschap in aanmerking voor een fiscaal attest (vanaf €40 op jaarbasis). Om zeker te zijn dat jouw maandelijkse bijdrage correct verwerkt wordt als gift, maak je best een (maandelijks herhalende) overschrijving aan met mededeling “maandelijkse gift + [je rijksregisternummer]”.