Wij willen met onze VZW instaan voor de opvang van de katjes die het in grotere asielen moeilijk hebben. Denk maar aan de senioren, de junioren, de FIVjes, katjes die moeten revalideren, de palliatieve katjes en noem maar op. Omdat dit hoge kosten met zich meebrengt, zijn wij ook met het meter- en peterschap gestart. Precies omwille van die hoge kosten die we per katje maken, accepteren we meerdere m(/p)eters per katje.

Hoe word je nu meter/peter?
1. Je kijkt eens tussen onze katjes die momenteel in opvang zitten. Spreekt er eentje je extra aan? Dan kan jij zijn/haar m(/p)eter worden. Vind je alle katjes even lief, dan kan je ook m(/p)eter worden van VZW OSCAR, en zo het katje steunen dat het op dat moment het meest nodig heeft.
2. Je schrijft maandelijks een vrije m(/p)eter-bijdrage over op onze vzw-rekening (BE97001825253949).
3. Na je eerste bijdrage stuur je ons even een berichtje, zodat wij aan jouw m(/p)etekindje kunnen vertellen dat ze er een super-supporter bij hebben! Geloof me, zowel voor hen als voor ons maken m(/p)eters een énorm verschil!

PS: omdat je niets anders dan een eervolle vermelding in ruil krijgt, komt je m(/p)eterschap in aanmerking voor een fiscaal attest (vanaf €40 op jaarbasis). Om zeker te zijn dat we jouw maandelijkse bijdrage correct verwerken als gift, maak je best een (maandelijks herhalende) overschrijving aan met mededeling “maandelijkse gift”.