ROBIN


Robin is geboren in 1988 in Malle. Doorheen haar kindertijd is er geen periode geweest waarin ze niet bij haar ouders zeurde om een katje. Gelukkig voor haar kwam er thuis ook regelmatig een zwerfkatje aanlopen. Ze werden allemaal verwelkomd: van piepjong over zwanger tot bejaard, en Robin hield van hen allemaal met heel haar hart.

Inmiddels heeft Robin voor een hele reeks katten gezorgd. Van pasgeboren tot senior, over hoogzwanger tot gewond of erg ziek.

In de opvang focust Robin voornamelijk op de FIV+ en de meer verlegen katjes.

 

ROB

Rob is geboren in 1988 in Neerpelt. Toen hij een kleine jongen was, wilde hij ook graag een huisdier. Hij was niet zo kieskeurig, eender welk huisdier was prima. Maar omwille van een superallergische (maar superlieve) papa is hij zonder huisdieren opgegroeid. En raar maar waar, het is goed gekomen met hem.

Zijn katten-carrière is begonnen toen hij Robin, leerde kennen. En ik vermoed dat het besmettelijk is, want ondertussen zorgt Rob voor katten alsof hij nooit iets anders deed: schoonmaken, knuffelen en medicatie toedienen. Ze staan allemaal op zijn dagelijkse takenlijst.

In de opvang focust Rob voornamelijk op introductie van nieuwkomers in de groep en de meer sociale en senior katjes.

 

 

Liefst van al zou dit duo alle katten die ‘s winters buiten moeten leven, alle katten waar niet van gehouden wordt, en alle katten die nodeloos worden ingeslapen in huis nemen. Als ze konden, ze redden hen allemaal. En hoewel dat onmogelijk klinkt, doen ze hun best. Met deze vzw, en jullie hulp, wordt het leven toch voor een aantal “OSCAR-katjes” beter. Want elk geadopteerd dier is er weer eentje dat een gelukkig leven tegemoet gaat in een warme thuis, en op zijn/haar plekje kan dan weer een nieuw “OSCAR-katje” even op adem komen, herstellen, openbloeien, en zich voorbereiden op zijn/haar nieuwe thuis. Het lijkt een werk zonder einde, maar katje per katje maken we een verschil.